HOITOVOIDE 5-IN-1

1 Rauhoittaa välittömästi ihoa

2 Kosteuttaa pitkäkestoisesti

3 Korjaa

4 Suojaa

5 Vähentää turvotusta

BLEPHADERM®-valmiste on innovatiivinen, luonnollisia ainesosia sisältävä ihoa uudistava hoitovoide, jossa hyaluronihappo kosteuttaa kudosta syvältä ja pitkään. Hoitovoiteen biosuojaava trehaloosi korjaa ja suojaa orvaskettä. Ophiopogon japonicus -juuriuute parantaa ihon suojakerrosta, suojaa ihon mikrobiomia ja ylläpitää kosteutta. Voide on täysin säilytysaineeton, se ei tahmaa eikä ole rasvainen. Sterile Cosmetics -teknologia varmistaa steriilin koostumuksen.

BLEPHADERM®-hoitovoide on kehitetty ja testattu yhteistyössä silmä- ja ihotautilääkärien kanssa. Se soveltuu erinomaisesti myös atooppiselle iholle.

KÄYTTÖOHJE

Paina pumppupulloa ja ota pieni määrä tuotetta sormenpäähän.

Levitä tuotetta hellävaraisesti pieni määrä silmien ympärille ja silmäluomille sormellasi.
Tasoita silmän sisäkulmasta ulkokulmaa kohti.

Taputtele varovasti silmäluomille silmän sisäkulmasta ulkokulmaa kohti edeten.
Toista vaiheet 1–3 toiselle silmälle.

Pyyhi putken kärki jokaisen käyttökerran jälkeen ja aseta korkki paikoilleen.

LUE PAKKAUSSELOSTE ENNEN KÄYTTÖÄ

TUOTETIEDOT

Rauhoittava voide silmäluomille ja silmänympäryksille. Säilytysaineeton, hajusteeton ja steriili hoitovoide herkälle, kuivalle, ärsyyntyneelle ja atopiaan taipuvaiselle iholle. Ainesosat: Vesi, oleyylierukaatti, trehaloosi, natriumpolyakrylaatti, lesitiini, ophiopogon japonicus -juuriuute, hydrolysoitu hyaluronihappo, maltodekstriini, tokoferoli, natriumhydroksidi, fytiinihappo, glysiinisoijaöljy, helianthus annuus -siemenöljy. Säilyy huoneenlämmössä 2 kuukautta. Ei lasten ulottuville.