STERIILIT PUHDISTUSPYYHKEET

BLEPHACLEAN®-puhdistuspyyhkeet on tarkoitettu kuivasilmäisyyden ja luomireunan tulehduksen eli blefariitin akuutin vaiheen tukihoitoon. Blephaclean poistaa bakteereja sekä kosteuttaa ja pehmentää silmäluomet jättämättä ihoa rasvaiseksi tai tahmeaksi. Perushoitona on hyvä päivittäinen puhdistaminen. Se helpottaa myös piilolinssien käyttöä.

Blephaclean-puhdistuspyyhkeet sisältävät puhdistusmaitoa ja hoitavaa hyaluronihappoa. Valmiste on hajusteeton  ja säilytysaineeton.

Blephaclean-puhdistuspyyhkeitä voi käyttää myös yli kolmen kuukauden ikäisille vauvoille karstan poistoon. Ne soveltuvat lisäksi eritteiden ja karstan poistoon allergisen konjunktiviitin ja bakteeritulehduksen yhteydessä. Niitä voidaan käyttää myös silmäleikkauksen jälkeen, kun silmää ei voi vielä altistaa vedelle.

HOITO-OHJE

  • Akuutissa vaiheessa 2 x vrk kolmen viikon ajan
  • Ylläpitohoidossa 1 x vrk säännöllisesti

Silmäluomien lämmittäminen, hieronta ja puhdistaminen.

1 Lämpö
Jotta silmiin muodostunut kovettunut karsta voidaan poistaa, sitä tulee aluksi lämmittää. Lämmitä silmäluomia tarkoitusta varten kehitetyllä Blepha EyeBag -silmämaskilla 5–10 minuuttia. Käytä kahden ensimmäisen viikon aikana kahdesti päivässä, aamuin illoin. Sen jälkeen 3–4 kertaa viikossa normaalisti riittää, mutta voit muuttaa käyttötiheyttä oireidesi vakavuuden mukaan. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Blephasteam-lämpöhoitolaseja tai lämpimiä pyyhkeitä.

2 Hieronta
Silmäluomien lämmittämisen jälkeen voit varovasti hieroa puhtain sormin yläluomia ylhäältä alaspäin ja alaluomia ylöspäin kohti luomireunaa irrottaaksesi eritteen ja karstan ja avataksesi mahdolliset tukokset rauhasissa.

3 Puhdistus
Poista irronnut erite ja karsta ja puhdista varovasti myös ripsien tyvet koskettamatta silmää. Blephaclean-puhdistuspyyhkeet kosteuttavat silmiä ja sisältävät ainesosia, jotka vähentävät karstan syntymistä. Käytä puhdistuspyyhkeitä kahdesti vuorokaudessa kolmen viikon ajan, jonka jälkeen voit halutessasi siirtyä käyttämään Blephagel– tai Blephasol Duo -valmisteita kerran päivässä. Jos blefariitin aiheuttajana on Demodex-punkki, käytä puhdistamiseen ensin Blephademodex-puhdistuspyyhkeitä.

Voit tulostaa hoito-ohjeen tästä.

TUOTETIEDOT

Puhdistusmaitoa sisältävät käyttövalmiit kertakäyttöiset steriilit puhdistuspyyhkeet silmäluomien, silmäripsien ja silmien ympärysalueen ihon päivittäiseen puhdistukseen. Puhdistaa silmiä tai ihoa ärsyttämättä samalla kosteuttaen ja ihoa pehmentäen. Oftalmologisesti testattu, säilytysaineeton. Ainesosat: kapryloyyliglysiini, natriumhyaluronaatti, PEG-8, poloksameeri 184, polysorbaatti 20, propyleeniglykoli, Centella asiatica –uute, säilytysaineeton talineritystä säätelevä kompleksi (propyleeniglykoli, kurjenmiekan juuriuute, sinkkisulfaatti, PPG-5 Ceteth 20 ja retinyylipalmitaatti (A-vitamiini), alkoholi ja vesi), PEG-6 kapryyli-/kapriinihapon glyseridit (makrogoli-6-glyseroli-kaprylokapraatti), dikaliumfosfaatti, natriumhydroksidi, kaliumvetyfosfaatti, puhdistettu vesi. Sopii piilolinssien käyttäjille. Huom. Vain iholle käytettäväksi. Ei saa käyttää suoraan silmään. Ei lasten ulottuville.

PAKKAUSSELOSTE