STERIILIT PUHDISTUSPYYHKEET

BLEPHACLEAN®-puhdistuspyyhkeet on tarkoitettu kuivasilmäisyyden ja luomireunan tulehduksen eli blefariitin akuutin vaiheen tukihoitoon. Blephaclean poistaa bakteereja sekä kosteuttaa ja pehmentää silmäluomet jättämättä ihoa rasvaiseksi tai tahmeaksi. Perushoitona on hyvä päivittäinen puhdistaminen. Se helpottaa myös piilolinssien käyttöä.

Blephaclean-puhdistuspyyhkeet sisältävät puhdistusmaitoa ja hoitavaa hyaluronihappoa. Valmiste on hajusteeton  ja säilytysaineeton.

Blephaclean-puhdistuspyyhkeitä voi käyttää myös yli kolmen kuukauden ikäisille vauvoille karstan poistoon. Ne soveltuvat lisäksi eritteiden ja karstan poistoon allergisen konjunktiviitin ja bakteeritulehduksen yhteydessä. Niitä voidaan käyttää myös silmäleikkauksen jälkeen, kun silmää ei voi vielä altistaa vedelle.

HOITO-OHJE

  • Akuutissa vaiheessa 2 x vrk kolmen viikon ajan
  • Ylläpitohoidossa 1 x vrk säännöllisesti

 

1 Lämpö
Jotta silmiin muodostunut kovettunut karsta voidaan poistaa, sitä tulee aluksi lämmittää. Lämmitä silmäluomia aamuin illoin muutamia minuutteja pitämällä lämpimiä, kosteita pyyhkeitä silmien päällä. Purista ylimääräinen vesi pois ennen pyyhkeiden asettamista silmille. Voit kokeilla pyyhettä ensin poskellesi: pyyhe ei saa olla polttava. Anna pyyhkeiden olla paikoillaan noin kymmenen minuuttia. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Blephasteam- lämmityslaseja.

2 Hieronta
Silmäluomien lämmityksen jälkeen hiero yläluomia puhtain sormin varovasti ylhäältä alaspäin ja alaluomea alhaalta ylöspäin kohti luomireunaa, kunnes erite ja karsta on irronnut. Toista muutamia kertoja aktivoidaksesi kyynelerityksen.

3 Puhdistus
Puhdista silmäluomet steriileillä pyyhkeillä. Blephaclean-puhdistuspyyhkeet kosteuttavat silmiä ja sisältävät ainesosia, jotka vähentävät karstan syntymistä. Käytä puhdistuspyyhkeitä kolme viikkoa, jonka jälkeen voit halutessasi siirtyä käyttämään Blephagel- tai Blephasol Duo -valmisteita.

 

TUOTETIEDOT

Puhdistusmaitoa sisältävät käyttövalmiit kertakäyttöiset steriilit puhdistuspyyhkeet silmäluomien, silmäripsien ja silmien ympärysalueen ihon päivittäiseen puhdistukseen. Puhdistaa silmiä tai ihoa ärsyttämättä samalla kosteuttaen ja ihoa pehmentäen. Oftalmologisesti testattu, säilytysaineeton. Ainesosat: kapryloyyliglysiini, natriumhyaluronaatti, PEG-8, poloksameeri 184, polysorbaatti 20, propyleeniglykoli, Centella asiatica –uute, säilytysaineeton talineritystä säätelevä kompleksi (propyleeniglykoli, kurjenmiekan juuriuute, sinkkisulfaatti, PPG-5 Ceteth 20 ja retinyylipalmitaatti (A-vitamiini), alkoholi ja vesi), PEG-6 kapryyli-/kapriinihapon glyseridit (makrogoli-6-glyseroli-kaprylokapraatti), dikaliumfosfaatti, natriumhydroksidi, kaliumvetyfosfaatti, puhdistettu vesi. Sopii piilolinssien käyttäjille. Huom. Vain iholle käytettäväksi. Ei saa käyttää suoraan silmään. Ei lasten ulottuville.