VAIKEAN JA ERITTÄIN VAIKEAN KUIVASILMÄISYYDEN HOITOON

  • Hypotoninen
  • Säilytysaineeton ja fosfaatiton
  • Korjaa silmän pinnan vaurioita
  • Lisää kyynelkalvon paksuutta
  • Ei sumenna näköä
  • Sopii päivä- ja yökäyttöön

THEALOZ®DUO GEL on ainutlaatuinen juokseva geelitippa, joka sisältää kosteutta sitovaa trehaloosia, kostuttavaa ja voitelevaa hyaluronihappoa sekä karbomeeria, jonka ansiosta geelitippa vaikuttaa pitkäkestoisesti niin päivällä kuin läpi yön. Thealoz Duo Gel on hypotoninen valmiste, joka lisää kyynelkalvon paksuutta ja palauttaa kyynelnesteen luonnollisen osmoottisen tasapainon.

Thealoz Duo Gel -geelitippojen sisältämä trehaloosi on luonnossa esiintyvä vahvasidoksinen sokeri. Sen ansiosta liuos ei kiteydy vaan muodostaa silmän epiteelisolujen päälle suojaavan kalvon. Näin sarveis- ja sidekalvon solut eivät pääse kuivumaan. Trehaloosi korjaa kuivasilmäisyyden jo aiheuttamia vaurioita silmän pinnalla. Se ylläpitää sarveiskalvon solujen tasapainoa estämällä solukalvojen ja proteiinien rakenteen hajoamista.

Thealoz Duo Gel on hypotoninen valmiste. Se tarkoittaa, että tippojen suolapitoisuus on matala. Sen vuoksi sillä voidaan normalisoida kuivasilmäiselle tyypillinen liian korkea kyynelnesteen suolapitoisuus.

Juokseva geeli ei tahmaa eikä sumenna näköä.

ANNOSTELU

  • 1 tippa 2–4 kertaa vuorokaudessa
  • Yöksi laitettaessa juuri ennen nukkumaanmenoa
  • Piilolinssien kanssa odota 30 minuuttia ennen linssien takaisinlaittoa

TUOTETIEDOT

KÄYTTÖAIHE: Kuivien silmien suojaamiseen, kostutukseen ja voiteluun sekä vaikean ja erittäin vaikean kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen tarkoitettu juokseva geeli. Käyttö silmän pinnalle päivin ja öin.

KOOSTUMUS: Trehaloosi 3 %, natriumhyaluronaatti 0,15 %, karbomeeri (karbopoli 974P) 0,25 g, sorbitoli, natriumhydroksidi, injektionesteisiin käytetty vesi.

YHTEISVAIKUTUKSET: Silmään käytettävien eri valmisteiden annostelun välillä on pidettävä vähintään 15 minuutin tauko. Käytä Thealoz Duo Gel -valmistetta viimeisenä.

ANNOSTUS: Yksi tippa kumpaankin silmään 2–4 kertaa vuorokaudessa. Geeli sopii myös iltakäyttöön juuri ennen nukkumaanmenoa. Piilolinssien käytön yhteydessä linssit on poistettava silmistä ennen geelin laittoa ja odotettava vähintään 30 minuuttia ennen kuin laitat linssin takaisin. Vältä koskettamasta silmän pintaa kerta-annospakkauksen kärjellä.

SÄILYVYYS: Tuote säilyy pakkaukseen merkittyyn päiväykseen saakka. Säilytys alkuperäispakkauksessa. Avattu pipetti on hävitettävä käytön jälkeen, vaikka geeliä olisi vielä jäljellä.