PUHDISTUSGEELI

BLEPHAGEL®-valmiste soveltuu kuivasilmäisyyden ja blefariitin ylläpitohoitoon. Riittoisa geeli kosteuttaa ja pehmentää silmäluomet jättämättä ihoa rasvaiseksi tai tahmeaksi. Geeli lievittää kirvelyä ja polttelua viilentämällä ihoa. Valmiste on hajusteeton ja se sopii myös piilolinssien käyttäjille. Tuote on pakattu patentoituun STERIFREE-tuubiin ja säilyy kaksi kuukautta avaamisesta.

HOITO-OHJE

Blephagel-valmiste on riittoisa geeli, joka koostumuksensa ansiosta pehmentää ja puhdistaa mekaanisesti herkät, ärtyneet ja/tai tahmeat silmäluomet. STERIFREE -tuubissa on noin 60 annosta.

Levitä pieni määrä geeliä vanulapulle painamalla pumppua vanulappua vasten. Pyyhkäise lapulla tuubin suulta ylimääräinen geeli. Pyyhi silmäluomia ja silmäripsiä varovasti kunnes karsta ja erite irtoaa. Kuivasilmäisyyden ja luomireunan tulehduksen ylläpitohoidossa puhdistus kerran vuorokaudessa riittää.

TUOTETIEDOT

Steriili geeli moniannospumppupakkauksessa (ilmaton) silmäluomien ja silmäripsien päivittäiseen puhdistukseen. Pehmentää ja puhdistaa mekaanisesti herkät, ärtyneet ja/tai tahmeat silmäluomet. Allergiatestattu. Pumpputuubin Steri-Free-teknologia takaa, että geelin steriiliys ja laatu säilyvät koko käytön ajan ja helpottaa geelin levittämistä ja mahdollistaa geelin tarkan annostelun. Pieni määrä geeliä riittää. Ainesosat: Vesi, poloksameeri 188, PEG-90, karbomeeri, natriumhydroksidi. Sopii piilolinssien käyttäjille. Huom. Vain silmäluomiin ja silmäripsiin. Vältettävä valmisteen joutumista silmään. Avattu pullo säilyy enintään 8 viikkoa. Älä leikkaa pumppua bakteerikontaminaation välttämiseksi. Ei lasten ulottuville.