PUHDISTUSGEELI

BLEPHAGEL®-valmiste soveltuu kuivasilmäisyyden ja blefariitin ylläpitohoitoon. Riittoisa geeli kosteuttaa ja pehmentää silmäluomet jättämättä ihoa rasvaiseksi tai tahmeaksi. Geeli lievittää kirvelyä ja polttelua viilentämällä ihoa. Valmiste on hajusteeton ja se sopii myös piilolinssien käyttäjille. Tuote on pakattu pumpputuubiin ja säilyy neljä kuukautta avaamisesta (ks. alla tuotetiedot).

HOITO-OHJE

Blephagel-valmiste on riittoisa geeli, joka koostumuksensa ansiosta pehmentää ja puhdistaa mekaanisesti herkät, ärtyneet ja/tai tahmeat silmäluomet. Pumpputuubissa on noin 60 annosta.

Levitä pieni määrä geeliä vanulapulle painamalla pumppua vanulappua vasten. Pyyhkäise lapulla tuubin suulta ylimääräinen geeli. Pyyhi silmäluomia ja silmäripsiä varovasti kunnes karsta ja erite irtoaa. Kuivasilmäisyyden ja luomireunan tulehduksen ylläpitohoidossa puhdistus kerran vuorokaudessa riittää.

TUOTETIEDOT

Säilytysaineeton geeli moniannospumppupakkauksessa (ilmaton) silmäluomien ja silmäripsien päivittäiseen puhdistukseen. Pehmentää ja puhdistaa mekaanisesti herkät, ärtyneet ja/tai tahmeat silmäluomet. Allergiatestattu. Pumpputuubi mahdollistaa geelin tarkan annostelun. Pieni määrä geeliä riittää. Ainesosat: Vesi, poloksameeri 188, PEG-90, karbomeeri, natriumhydroksidi. Sopii piilolinssien käyttäjille. Huom. Vain silmäluomiin ja silmäripsiin. Vältettävä valmisteen joutumista silmään. Säilyvyys: Avattu tuubi säilyy enintään 4 kuukautta. Älä leikkaa pumppua bakteerikontaminaation välttämiseksi. Ei lasten ulottuville.

PAKKAUSSELOSTE