LIEVÄN JA KESKIVAIKEAN KUIVASILMÄISYYDEN HOITOON

HYABAK® on säilytysaineeton ja hypotoninen silmätippa, joka virkistää ja kostuttaa väsyneitä, kuivia silmiä. Se on ainoa kostuttava ja voiteleva silmätippa, joka sisältää voitelevaa hyaluronihappoa sekä aktinokinolia, jonka ansiosta Hyabak antaa lisäsuojaa UV-valolta.

Hyabak helpottaa piilolinssien laittoa ja käyttöä. Se on myös erinomainen silmätippa kuivasilmäisyydestä kärsiville valonherkille silmille.

Hyabak annostellaan patentoidusta ABAK®-pullosta. Pehmeässä, helppokäyttöisessä pullossa on 300 tippaa. Pullon mekaniikan ansiosta liuos säilyy steriilinä 6 kuukautta avaamisen jälkeen.

 

ANNOSTELU

Hyabak-silmätippa annostellaan yksi tippa kumpaankin silmään tasaisesti pitkin päivää aina tarvittaessa. Alaluomea vedetään varovasti alaspäin ja tippa tiputetaan sidekalvopussiin. Tipan irtoaminen pullosta voi kestää hetken.

Piilolinssien käytön yhteydessä laitetaan yksi tippa piilolinssin kuperaan pohjaan ennen silmiin laittoa. Sen jälkeen tiputetaan yksi tippa aina tarvittaessa silmään. Myös linssien poistamista voi helpottaa tiputtamalla tipan silmään ennen kuin linssin ottaa pois.

Vältä koskettamasta pullon kärjellä silmään tai silmäluomeen. UV-suoja ei korvaa aurinkolasien käyttöä.

TUOTETIEDOT

KÄYTTÖAIHE: hypotoninen liuos, joka on tarkoitettu käytettäväksi silmiin tai piilolinsseille. Sisältää hyaluronihappoa (voiteleva ja kostuttava aine) ja aktinokinolia (UV-valolta suojaava aine). Valmistetta suositellaan kostuttamaan ja voitelemaan kuivia silmiä, minkä syynä ovat ulkoiset tekijät, kuten tuuli, savu, ilmansaasteet, pöly, kuiva ilma, ilmastointi, lentomatkat, näyttöpäätetyöskentely. Piilolinssien käyttäjillä valmiste kostuttaa ja voitelee piilolinssejä helpottaen niiden laittamista silmiin ja pois ottamista sekä lisää välittömästi käyttömukavuutta. ABAK®-pullon mekanismin ansiosta Hyabak ei sisällä säilytysainetta. Siksi valmistetta voi käyttää kaikentyyppisten piilolinssien kanssa ja se ei ärsytä silmäkudosta.

KOOSTUMUS: natriumhyaluronaatti 0,15 %, natriumkloridi, aktinokinoli, trometamoli, kloorivetyhappo, injektionesteisiin käytetty vesi.

YHTEISVAIKUTUKSET: Silmään käytettävien eri valmisteiden annostelun välillä on pidettävä vähintään 10 minuutin tauko.

ANNOSTUS: Yksi tippa kumpaankin silmään tasaisesti pitkin päivää aina tarvittaessa. Vältä koskettamasta pullon kärjellä silmään tai silmäluomeen.

SÄILYVYYS: Säilyy 6 kuukautta avaamisesta.