UUTUUS, JOKA SUOJAA SILMÄÄ

  • Sisältää luonnollisia lipidejä
  • Säilytysaineeton ja fosfaatiton
  • Tukee ja parantaa sarveiskalvon epiteelin uudelleen muodostumista
  • Jäljittelee silmän luonnollista lipidikerrosta
  • Levittyy tasaisesti silmän pinnalle
  • Kostuttaa pitkäkestoisesti

Yli 90 % kuivasilmäisistä kärsii haihtumisesta johtuvasta tai osin haihtumisesta johtuvasta kuivasilmäisyydestä. Syitä voivat olla mm. suuri luomiaukko, MGD (Meibomin rauhasten toimintahäiriö), blefariitti, liian vähäinen räpyttely, lääkkeiden haittavaikutukset, piilolinssit ja älylaitteiden runsas käyttö. Lipidipuutoksessa kuivat silmät tavallisesti vuotavat ja tuntuvat polttelevilta. Lisäksi silmäluomet ja silmäluomenreunat voivat olla turvonneet, karstaiset, ärtyneet ja punaiset. Monella lipidipuutoksesta kärsivällä kuivasilmäisellä on myös blefariitti (luomireunan tulehdus). Tällöin voi olla, että pelkkä kuivien silmien hoitoon tarkoitettu kostutustippa ja silmien luomihygieniasta huolehtiminen ei riitä, vaan hoitoon kannattaa lisätä lipiditippa.

THEALIPID® on ainutlaatuinen, patentoitu liuos, joka suojelee silmänpintaa palauttamalla kyynelfilmin luonnollisen tasapainon ja estämällä kyynelnesteen haihtumista. Se vaikuttaa pitkäkestoisesti ja helpottaa kuivasilmäisyyden oireita. Liuos tukee myös sarveiskalvon paranemista silmäleikkauksen jälkeen. Silmän lipidikerros koostuu ei-polaarisista ja polaarisista lipideistä, joista tärkein on fosfolipidit. Fosfolipidit stabilisoivat kyynelkalvoa silmän vesikerroksen ja ei-polaarisen lipidikerroksen välissä. Tämä mahdollistaa kyynelnesteen normaalin leviämisen ja estää sen haihtumista. Tuotteen sisältämä glyseroli puolestaan kostuttaa silmää pitkäkestoisesti ja auttaa säilyttämään silmän normaalin osmoottisen (veden ja suolapitoisuuden) tasapainon.

THEALIPID® sisältää luonnollisia lipidejä, jotka jäljittelevät silmän omia lipidejä. TheaLipidin anioniset eli negatiivisesti varautuneet fosfolipidit saadaan soijapavusta. Ne parantavat kyynelfilmin stabiiliutta kiinnittämällä lipidikerroksen alla olevaan vesikerrokseen.

ANNOSTELU

  • 1–2 tippaa aamuisin ja/tai iltaisin tai kuten silmälääkäri suosittelee
  • Piilolinssien kanssa odota 15 minuuttia ennen linssien takaisinlaittoa

TUOTETIEDOT

KÄYTTÖAIHE: Mikroemulsio aikuisille silmän pinnan korjaamiseen ja suojaamiseen, kyynelten haihtumisen hallintaan sekä pitkäkestoisen helpotuksen antamiseen kuivasilmäisyyden oireisiin kyynelnesteen liiallisen haihtumisen hoidossa.

KOOSTUMUS: Soijapavun fosfolipidit, keskipitkäketjuiset triglyseridit (MCT), soijapapuöljy, glyseriini, dinatriumedetaatti, α-tokoferoli ja puhdistettu vesi.

ANNOSTUS: Yksi tai kaksi tippaa aamulla ja/tai illalla tarpeen mukaan.

SÄILYVYYS: Avaamisesta 3 kuukautta.